massagepraktijk Someren - Cranendonck

De Socra massagepraktijk, bestaande uit Tonny van Lieshout (Someren) en
Chris Meurkens (Cranendonck), richt zich primair op :

Opleidingen

Onze opleiding voor klassieke massage en sportmassage hebben we genoten en met goed gevolg afgesloten bij opleidingsinstituut Palmaris in Valkenswaard. We zijn:

Vertrouwd en veilig

NGS sportmasseurs bezitten het enige door het Ministerie van Volksgezondheid ,Welzijn en Sport (VWS) in Nederland erkende diploma sportmassage. Zij zijn goed opgeleid en staan onder toezicht van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage.Het NGS stelt hoge eisen aan de kwaliteit, de werkwijze en houding van zijn leden.NGS- sportmasseurs houden hun kennis en kunde bij door regelmatig her- bijscholings cursussen te volgen. Het NGS is partner in het sportgezondheidsoverleg van het NOC*NSF waarin ook zitting hebben de vereniging voor sportgeneeskunde, de Nederlandse vereniging voor Fysiotherapie in de sportgezondheidszorg en de federatie van Sport Medische Adviescentrum. Hierdoor blijven het NGS en zijn leden op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op gebied van de sportgezondheidszorg in Nederland.

Voorlichting en advies

Door onze kennis van sporthygiŽne zijn wij in staat goede voorlichting en advies te geven aan de sportman en met massage en kundige begeleiding helpen blessures te voorkomen. Maar ook de jarenlange ervaringen als trainer en verzorgers van de jeugdafdeling, dames en senioren selectie van voetbalvereniging SVSomeren hebben onze opleiding en kennis vergroot. Dit o.a. twee jaar lang onder de zeer deskundige leiding van Sportfysiotherapeut Paul van de Weerden Hier leerde wij sportblessures te herkennen en te behandelen. Daarom zijn we in staat de sporter een goede begeleiding bij blessures en hersteltrainingen aan te bieden, zowel individueel als in verenigingsverband. Verder kunt u bij ons ook terecht voor het aanleggen van een deskundige tapen of bandages, zowel preventief als bij blessures.